CAMEMBERT ERIVAL

Oryginalny francuski ser z porostem białej, szlachetnej pleśni o kremowej, gładkiej konsystencji i aromatycznym zapachu. Camembert Erival charakteryzuje delikatny, kremowy smak. Ważny składniki deski serów, polecany do sałatek. Wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem, winogronami i innymi owocami. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 45% tłuszczu.

Rodzaj dania
Trudność przygotowania
Ilosć porcji
  • Przekładaniec z gruszki z serem Camembert, migdałami i miodem

    Na spotkanie z przyjaciółmi
    Średni
    3-6 osób
  • Burgery z kurczakiem i serem Camembert

    Na obiad
    Średni
    3-6 osób
  • Camembert zapieczony z kiełbasą i prażonymi orzechami

    Na lunch
    Łatwy
    2-4 osoby
  • Pieróg kornwalijski nadziewany Camembert

    Na obiad
    Trudny
    3-6 osób