ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL krąg 1/2

Ten znany na całym świecie Roquefort to szlachetny, całkowicie naturalny ser z mleka owczego z regionu Auvergne we Francji. Ten wyjątkowy Papillon Roquefort, leżakujący przez ponad 4 miesiące w naturalnych jaskiniach Combalou, wyróżnia się przede wszystkim białym skrzepem i intensywnym błękitem, który hojnie maskuje szerokie i liczne wgłębienia. Smak dobrego Roqueforta jest zrównoważony i dość słony.

Rodzaj dania
Trudność przygotowania
Ilosć porcji
  • Krem z buraków z serem Roquefort i grzankami

    Na obiad
    Średni
    3-6 osób
  • Gruszki z prosciutto i serem Roquefort

    Na spotkanie z przyjaciółmi
    Średni
    3-6 osób
  • Sałatka z cykorii z orzechami, jabłkami i serem Roquefort

    Na spotkanie z przyjaciółmi
    Łatwy
    3-6 osób
  • Klasyczna sałatka Cobb z bekonem, kurczakiem i serem Roquefort

    Na obiad
    Średni
    3-6 osób
  • Przekąska europejska – kanapki z serem Roquefort i bazylią

    Na śniadanie
    Łatwy
    2-4 osoby
  • Idealna na drogę – wieloziarnista bułka z serem Roquefort

    Na lunch
    Łatwy
    2-4 osoby
  • Carpaccio z buraków z sałatą i serem Roquefort

    Na lunch
    Łatwy
    2-4 osoby